کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

شکلات
قابلیت ردیابی
دانه های کاکائو
کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی
زنجیره تامین
مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکا
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروشگاه ساز فایل
مقاله ترجمه شده
دانلود مقاله ترجمه شده
مقالات ترجمه شده
م
مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

ا توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است

مشخصات فایل

تعداد صفحات 31
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

توضیحات کامل

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکائوک

 
 
عنوان انگلیسی : 

Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality

 
 
 
 
چکیده :
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. ‏با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه ‏مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم ‏گیری مربوط به تولید شکلات دید. 
 
در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر ‏فعالیت هایب کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. ‏با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی ‏کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر ‏متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول ‏نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه ‏با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت ‏برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.‏
 
 
 
کلیدواژه ها:

شکلات

قابلیت ردیابی

دانه های کاکائو

کیفیت مواد غذایی

بهینه سازی

زنجیره تامین

 
 
مقدمه :
زنجیره تامین شکلات بسیار طولانی،پیچیده و شامل بسیاری از عوامل مختلف است. رشد کاکائو با ‏کشاورزان آغاز شده سپس برداشت می شود و عصاره گیری شدع و سپس خشک و بسته بندی می شود. ‏پس از ان دانه های کاکائو از کشاورزان جمع اوری شده و اغلب توسط خریداران محلی در محل خرید با ‏هم مخلوط شده و ان ها را به کارخانه های تولید شکلاتا صادر می کنند. چندین ویژگی شکلات که در ‏فرایند تولید ان مهم است به شروع زنجیره تامین مربوط می شود. 
 
ترکیباتی مانند طعم تلخ و پیش ‏سازهای طعم مانند اسیدهای امینه و قندها در طول تخمیر به وجود می آیند که ناشی از برداشتن غلاف ‏کاکائو توسط کشاورزان به وجود می اید. با توجه به واکنش میلارد که در ان در طول فرایند دانه های ‏کاکائو توسط تولید کننده برشته می شوند ،پیش سازهای طعم به ترکیبات آسانی تبدیل می شوند مانند ‏آلدئید ها و پیرازین ها سپهستند. طعم این ترکیبات مسئول طعم شکلات می باشد.(دبریتو و همکاران ‏‏2001)و مطالعات و نظرسنجی ها نشان می دهد که تفاوت در شیوه های کشاورزی مربوط به ‏رشد،تخمیر،خشک کردن دانه های کاکائو نه تنها بین دو کشور بلکه بین کشاورزان داخلی یک کشور نیز ‏با هم فرق می کند. بسیاری از دانه های کااکئو در سراسر جهان توسط کشاورزان کوچک تولید شده اند و ‏سپس در بسته های بزرگتر و بزرگتر به دست تولید کننده شکلات می رسند. به عنوان مسئولیت فعالیت ‏کشاورزان بسیاری از ویژگی های کیفی دانه های کاکائو ناشی از دسته بندی ناهمگون دانه های کاکائو به ‏علت شیوه های مختلف کشاورزی است. ‏
 
 
 
فهرست مطالب :
‏1-مقدمه

‏2-متغیرهای زنجیره

‏2-1 کشاورزی
‏2-1-1 ارقام

‏2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا

‏2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف

‏2-3 تخمیر

‏2-3-1 روش های تخمیر

‏2-3-2 تخمیر به روش میکروبی
‏2-3-3 مدت زمان تخمیر

‏2-3-4 هوادهی در طول تخمیر

‏2-3-5 مواد استارتر

‏2-4 خشک کردن

‏2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت

‏2-4-2 روش های خشک کردن

‏2-5 حمل و نقل
‏3 بحث در مورد منافع بالقوه
‏3-1 مشخصات طعم
‏3-2 بهینه سازی فرایند
‏3-3ارتقای سلامت
‏4-تحقیقات بیشتر
‏5نتیجه گیری
‏6تقدیر وتشکر
‏7منابع
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

 

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

پاورپوینت ارم باغ گیاه شناسی ایران

پاورپوینت ارم باغ گیاه شناسی ایران

پاورپوینت باغ ارم شیراز
پاورپوینت باغ ارم
دانلود پاورپوینت باغ ارم
پاورپوینت گیاه شناسی ایران
دانلود پاورپوینت باغ ارم شیراز
پاورپوینت سمینار ترویج و آموزش کشاورزی
پاورپوینت ارم باغ گیاه شناسی ایران

دانلود پاورپوینت پاورپوینت ارم باغ گیاه شناسی ایران

مشخصات فایل

تعداد صفحات 16
حجم 2274 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت ارم باغ گیاه شناسی ایران جهت رشته کشاورزی در قالب 16 اسلاید وبا فرمت pptx  بصورت کامل و جامع وبا قابلیت ویرایش

 

 

 

تاريخچه و معرفي:
باغ ارم در شمال غربي شيراز و در انتهاي خيابان ارم و در تقاطع بلوار شرقي – غربي باغ ارم و بلوار شمالي – جنوبي جام جم و آسياب سه تايي، باغ ارم قرار گرفته است. اين باغ به مناسبت عمارت و باغ بزرگي كه در گذشته توسط شدادبن عاد پادشاه عربستان به رقابت با بهشت ساخته شده و ارم ناميده شده بود، به باغ ارم مشهور گرديده است.?باغ ارم شیراز بطور مسلم از دوره سلجوقیان و در تمام دوره آل اینجو و آل مظفر و گورکانیان وجود داشته و با توجه به اینکه سیستم فئودالی بطور کامل بر جامعه آن دوره حاکم بوده بدون تردید بانیان و صاحبان باغ ارم که باغی ارزشمند بوده، در آن زمان حکام وقت بوده‌اند. احتمال می‌رود اتابک قراچه که از طرف احمد سنجر سلجوقی به حکومت فارس منصوب بوده دستور احداث این باغ را داده باشد.

 

 

بعد از وی تا جلوس شاه شیخ ابواسحاق اینجو که احتمالاً باغ ارم را در تصدی داشت، اطلاعی از نحوه مالکیت این باغ در دست نیست. شاه شیخ ابواسحاق اینجو در سال ۷۴۲ ه.ق جلوس نموده و در سال ۷۵۷ ه.ق کشته شد. پس از انقراض سلسله آل اینجو به‌وسیله آل مظفر، احتمالاً باغ ارم به مالکیت سلاطین آل مظفر در آمده‌است و در عهد شاه منصور آخرین پادشاه این خاندان که به دست گورکانیان کشته شد، باغ در نهایت آبادانی و شکوه بوده‌است. از عصر صفویه به بعد باغ ارم در نوشته‌های جهانگردان، آباد و باشکوه توصیف شده‌است. در عهد کریم خان زند احتمالاً باغ ارم در مالکیت سران سلسله زندیه بوده و مانند سایر ابنیه و باغهای شیراز مرمت یافته‌است.

 

 

 

از اواخر دوره زندیه تقریباً بیش از هفتاد و پنج سال باغ ارم در تصاحب سران ایل قشقایی بوده‌است. خاندان جانی خان قشقایی که از دوره فتحعلی شاه قاجار با سمت ایلخانی و ایل بیگی بر ایل قشقایی فرمانروایی می‌کردند، مدت مدیدی این باغ را در اختیار داشته و از آنجا به عنوان مقر فرمانفرمایی خود در شهر شیراز استفاده می‌کرده‌اند. نخستین ایلخان این خاندان یعنی جانی خان و پسرش محمد قلی خان عمارتی با شکوه در این باغ بنا نهادند. در اوایل دوره قاجاریه بعضی از سران ایل قشقایی که مالکین سابق باغ ارم بوده‌اند در گوشه‌ای از این باغ به خاک سپرده شده‌اند که در حال حاضر نشانی از این قبور در دست نیست. ساختمان عمارت این باغ در دوره ناصرالدین شاه قاجار هنوز مرغوب و قابل توجه بوده‌است. در دوره سلطنت ناصرالدین شاه ، حاج نصیرالملک شیرازی باغ را از خاندان ایلخانی خریداری نموده و ساختمان فعلی موجود در باغ را به جای عمارت ایلخانی بنا نمود ولی احتمالاً اساس ساختمان قبلی را حفظ کرده‌است. پس از درگذشت حاج نصیرالملک در سال ۱۳۱۱ ه.ق تزئینات بنا و بعضی قسمت‌های ناتمام به‌وسیله ابوالقاسم خان نصیرالملک، مالک این باغ اتمام یافته‌است.?

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب
تاریخچه
تاريخچه و معرفي
ویژگی بناها
باغ گیاه شناسی ارم آماده همکاری پژوهشی با بخشهای مختلف است
تاریخ گیاه‌شناسی در جهان اسلام

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت ارم باغ گیاه شناسی ایران

 

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

پاورپوينت کود پاش و خطی کار

پاورپوينت کود پاش و خطی کار

پاورپوينت کود پاش
پاورپوينت خطی کار
پاورپوينت کود پاش و خطی کار
پاورپوينت در مورد کود پاش
پاورپوينت در مورد خطی کار
دانلود پاورپوینت کود پاش
دانلود پاورپوينت خطی کار
پاورپوينت کود پاش و خطی کار
پاورپوينت کود پاش و خطی کار

دانلود پاورپوينت کود پاش و خطی کار

مشخصات فایل

تعداد صفحات 11
حجم 5429 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

توضیحات کامل

دانلود پاورپوينت کود پاش و خطی کار رشته کشاورزی قالب 11 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

موزع شیار دار : در این نوع یک استوانه شیار دار ، داخل محفظه ای قرار گرفته ، کل محفظه زیر دریچه خروج بذر واقع می شود .
برای افزایش مقدار بذر در این موزع می توان دور استوانه شیار دار را افزایش داد و یا بخش بیشتری از قسمت شیار دار را در مقابل دریچه خروج بذر قرار داد .
ب- موزع دو طرفه : موزع دو طرفه برای بذرهای ریز و خیلی ریز مناسب است ، یک طرف این موزع برای بذرهای خیلی ریز و طرف دیگر آن ، بذور ریز مورد استفاده قرار می گیرد .

 

 

علامتگذار : برای این که قسمتی از مزرعه کشت نشده باقی نماند یا دوباره کشت نشود ، از علامتگذار ( مارکر ) استفاده می شود . علامتگذار معمولا میله ای است که در انتهای آن یک بشقاب یا بیلچه کوچک نصب شده است و در هر طرف خطی کار
واسنجی کارگاهی خطی کار         
واسنجی خطی کار ، عملیاتی است که برای کسب اطمینان از میزان ریزش موزع در واحد سطح به اندازه تنظیم شده قبلی انجام می گیرد . برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید :
-خطی کار را به تراکتور متصل کرده ، موزع را برای مقدار مورد نظر کاشت بذر ( یا کود ) تنظیم کنید .
-مقداری بذر در مخزن بریزید .

 

 

سرویس و نگهداری خطی کار
در پایان کار روزانه ، موارد زیر را باید انجام داد :
تخلیه مخزن از کود و بذر
بررسی کلی دستگاه و مشخص کردن قطعات معیوب و اقدام برای برطرف کردن آن
تمیز کردن شیار بازکنها
بررسی سطح روغن جعبه دنده ( در صورت وجود جعبه دنده )
گریسکاری گریس خورها و روغنکاری زنجیر ها
آچار کشی

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
کودپاش کود دامی
کودپاش‌های کود شیمیایی و دانه‌ای
منضمات کود شیمیایی
موزع‌های کود شیمیایی خشک
کودپاش‌های دوار (پخش‌کن‌های دوار کود شیمیایی)
کودپاش‌های کود مایع دامی
پخش‌کن‌های گاز آمونیاک


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوينت کود پاش و خطی کار

 

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب و نقش آن در تولید محصولات کشاورزی

پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب و نقش آن در تولید محصولات کشاورزی

پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب
دانلود پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب
پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب
پاورپوینت تصفیه خانه
پاورپوینت نقش پساب در تولید محصولات کشاورزی 
پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب و نقش آن در تولید محصولات کشاورزی

پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب و نقش آن در تولید محصولات کشاورزی

مشخصات فایل

تعداد صفحات 39
حجم 3045 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب در قالب 39 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

بر اساس برآوردهای انجام شده در  طرح جامع آب کشور میزان کل فاضلابهای تولیدی حاصل از مصارف مختلف در ایران قریب به 30میلیارد متر مکعب می باشد هر چند که بخش عمده ای از این حجم آبی ، به زهابهای کشاورزی مربوط می شود ولی فاضلابهای شهری نیز بالغ بر 3 میلیارد متر مکعب را شامل می شود که باتوجه به کل منابع آبی قابل تجدید کشور ، رقم بسیار قابل توجهی است 
1- میزان سرمایه گذاری انجام شده در بخش فاضلاب تا سال1386 :بیش از 20000 میلیارد ریال می باشد  

2- تعداد تصفیه خانه قابل بهره برداری تا سال 1386 : 114 تصفیه خانه 
3- تعداد تصفیه خانه در دست احداث : 112 تصفیه خانه  

 

 

فهرست مطالب:

آمار و اطلاعات مربوط به تصفیه خانه ها 
اطلاعات مربوط به درآمدفروش پساب تولیدی 
جدول شماره (1) میزان و درآمد پساب قابل بهره برداری 
آمار و اطلاعات مربوط به تصفیه خانه ها 
جدول شماره (2) نرخ قابل اعمال شده شرکتهای آبفا درخصوص فروش پساب به کشاورزان 
مباحث اقتصادی مربوط به استفاده مجدد از پساب
نقش پساب در تولید محصولات کشاورزی 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب و نقش آن در تولید محصولات کشاورزی

 

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

پاورپوينت گردو رسمیه باقری

پاورپوينت گردو رسمیه باقری

پاورپوینت گردو
پاورپوینت برداشت گردو
پاورپوینت درخت گردو
پاورپوینت در مورد گردو
دانلود پاورپوینت گردو
دانلود پاورپوینت درخت گردو
پاورپوينت گردو رسمیه باقری

دانلود پاورپوينت گردو رسمیه باقری

مشخصات فایل

تعداد صفحات 13
حجم 10014 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

توضیحات کامل

دانلود پاورپوينت گردو رسمیه باقری رشته کشاورزی محیط زیست قالب 13 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

گردو یا جوز (فارسی دری: چهارمغز، نام علمی: Juglans regia) میوه‌ای گرد با دو پوسته، یکی نرم و سبزرنگ که به تدریج خشک می‌شود و از بین می‌رود و دیگری سخت و چوبی است. مغز آن خوراکی است و روغن فراوان دارد.
درخت گردو
رخت این میوه بسیار بلند است و چوب سخت آن از بهترین و معروف‌ترین چوب‌ها است. ارتفاع درخت گردو بین ۱۰ تا ۴۰ متر است.
درخت گردو بیشتر به روش پیوندزدن (پیوند اسکنه‌ای. پیوند شکمی با T معکوس به دلیل وجود شیرابه) تکثیر می‌شود
توجه قابل ملاحظه ای به فواید گردو در سلامتی انسان شده زیرا که مصرف میزان متعادل ان سطح کلسترول لیپوپروتئین کم تراکم را تا حدود ۱۶٪در مردان کاهش میدهد.نشان داده شده که این میزان کاهش برای کم کردن خطر احتمالی جمله های مغزی و قلبی کافی می باشد.
گرده افشانی توسط باد انجام میشود.در اب و هوای معتدله خنک تا گرم رشد خواهد کرد.اقلیم های خنکتر نیاز به ازقام زود بالغ دارند.دماهای خیلی بالا(بیشتر از ۳۸درجه) می تواند به پوست سبز اسیب برساند و باعث کیفیت ضعیف مغز شود.

 

 

 

گردو درختی بزرگ وگسترده است.وبیشتر از هر درخت دیگر به نور نیاز دارد.گردو در سن بلوغ میوه میدهد.ودر قسمتهایی از درخت که نور بیشتری می تابد از باردهی بهتری برخوردار است.ودر قسمتهای داخلی که نور به آن نمی تابد گردوها ریز وکوچک میشوند.درختان گردو باید طوری کاشته شوند که فاصله بین آنها کمتر از 10متر نباشد.چون این درخت تاج بزرگی دارد بعد از چند سال که از رشد آن گذشت شاخه ها مزاحم همدیگر میشوند وشاخ وبرگشان در هم می پیچد که باعث ریزش برگهای درخت میشود.مواردی مثل نوع نهال کیفیت خاک وهمین طور اقلیم آب و هوایی محیط کشت برای این درخت اهمیت زیادی دارد.اصولا گردو در مناطق سرد و معتدل رشد خوبی دارد.کاشت درخت گردو وتکثر آن از طریق بذر گردو صورت میگیرد.وباید در دو سالگی به وسیله پیوند وصله ای پیوند زده شوند.تا حاصل باغ گردو یکدست شود.بعد از آنکه گردو کاشته شدوشروع به رشد کرد.(به اندازه ای رسید که بتوان آن را جابجا کرد )نهال گردورا با ریشه از خاک در آورده ودرچاله های عمیق حفر شده در زمینی که خاکش از نظر کود دهی آماده شده است کاشته میشود.وبا خاک اطرافش را می پوشانند.تا برای آبیاری درخت مشکلی پیش نیاید.بهترین فصل کاشت درخت گردو اوایل بهار است .

 

 

 

در چاله هایی که نهال گردو در آنها کاشته میشود بایستی بعداز حفر چاله خاک آن را از انواع کودهای حیوانی و شیمیایی غنی کرد.هر چه عمق وقطر چاله ها بیشتر باشد بهتر است.اما معمولا باید چاله هایی به عمق وقطر 1-2متر حفر کرد.وخاک مناسب وغنی شده داخل آن ریخت.بهتر است این کار چند ماه یا سال قبل ازکاشت نهال گردو در آن صورت گیرد.بعد از کاشت نهال گردو در چاله ها میتوانیم در فصل بهار وتابستان سطح خاک اطراف نهال درخت گردورا با برگهای پوسیده یا باقی مانده گیاهان مانند کاه وکلش گندم بپوشانیم. تا از تبخیر و هدر رفتن آب جلوگیری کنیم وخاک پای طوقه اصلاح شود.

 

 

 

فهرست مطالب
چگونگی پرورش گردو
خاک مناسب کاشت نهال گردو
آب و هوا
گزینش رقم و پیاده نمودن باغ
تهیه زمین
آبیاری درخت گردو
کود دهی درخت گردو
آفت ها وبیماریهای درخت گردو
هرس کردن درخت گردو
برداشت محصول گردو
منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوينت گردو رسمیه باقری