صنایع غذایی

پاورپوینت تغذيه در بحران

پاورپوینت تغذيه در بحران

دانلود رایگان پاورپوینت تغذيه در بحران
دانلود رایگان پاورپوینت رشته صنایع غذایی
پاورپوینت تغذيه در بحران
تغذيه در بحران
نيازهاي غذايي
تعادل و تنوع در برنامه غذايي
گروه هاي غذايي بر اساس راهنماي غذايي
برنامه تغذيه همگاني
برنامه تغذيه تكميلي
برنامه تغذيه درماني
سبد غذايي يكنفر در شرايط بحران
سبد غذايي پيشنهادي جهت تأمين كليه نيازهاي غذايي
پاورپوینت تغذيه در بحران

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران در قالب ppt و در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل چرا غذا مي خوريم، نيازهاي غذايي، تعريف غذا، منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست، گروه هاي غذايي بر اساس راهنماي غذايي، گروه نان و غلات، گروه سبزيها، گروه ميوه ها، گروه شير و لبنيات، گروه گوشت و حبوبات، چربيها، روغنها و شيريني‌ها، بعضي عادتهاي درست غذايي، بعضي عادتهاي غلط غذايي

مشخصات فایل

تعداد صفحات 86
حجم 2308 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران، در قالب  pptو در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

چرا غذا مي خوريم ؟

نيازهاي غذايي

تعريف غذا

منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟

گروه هاي غذايي بر اساس راهنماي غذايي

گروه نان و غلات

 گروه سبزيها

گروه ميوه ها

گروه شير و لبنيات

گروه گوشت و حبوبات

چربيها ، روغنها و شيريني‌ها

بعضي عادتهاي درست غذايي

بعضي عادتهاي غلط غذايي

برنامه تغذيه همگاني

برنامه تغذيه تكميلي

برنامه تغذيه درماني

آموزش تغذيه به مديران و افرادي كه در ارتباط با آماده سازي براي شرايط بحران ملي و پاسخگويي به آنها درگير هستند و به كل جمعيت

سبد غذايي يكنفر در شرايط بحران

سبد غذايي پيشنهادي جهت تأمين كليه نيازهاي غذايي

 كودكان 6 تا 12 ماهه

نگهداري مواد غذايي در انبار يا چادر امدادي

شناسايي كنسروجات و قوطي‌هاي فاسد

تهيه و توزيع مواد غذايي

شستشو ي ظروف و آشپزخانه

مواردي كه در انتخاب مواد غذايي و چيدن آنها در كنار يكديگر بايد مورد توجه قرار گيرند:

پيشنهادات براي بسته بندي به صورت واحد

 

قسمتی از متن پاورپوینت:

غذا به مواد مايع يا جامدي گفته مي شود که از راه دهان مصرف مي شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگي نيازهاي بدن را نيز تأمين مي کنند.

بنابراين غذا اعمال زير را انجام مي دهد :

انرژي يا حرارت لازم براي انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشيدن و فعاليتهايي مثل فکر کردن يا ورزش و. را تأمين مي کند .

تأمين مواد اوليه براي رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)

ترميم و جانشين کردن سلولها و بافتهاي مختلف بدن که در اثر فرسودگي از بين مي روند .

غذاها از مواد مختلفي تشکيل شده اند که وجود هريک از آنها براي سلامت انسان لازم است.

تغذيه درست يعني خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافي از هريک از موادي نظير ويتامينها، آهن، کلسيم و … که باعث تندرستي مي گردند .(رفع نيازهاي غذايي)

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " تغذيه در بحران" می باشد که در حجم 86 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت تغذيه در بحران

 

صنایع غذایی

مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا

مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا

دانلود پروژه مالی بسته بندی
دانلود پروژه مالی
دانلود پروژه مالی بسته بندی
دانلود پروژه مالی رشته حسابداری
دانلود پروژه مالی رشته حسابداری با عنوان بسته بندی
دانلود پروژه بسته بندی
مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا
مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا

در دانلود پایان نامه رشته حسابداری به مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا و مواد غذایی می پردازیم

مشخصات فایل

تعداد صفحات 158
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا

 

مقدمه: 
هدف از بسته بندی نمودن مواد غذایی این است که طول عمر نگهداری آن افزایش یابد و مواد غذایی بطور کامل از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسایشی حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذایی بهتر و آسانتر انجام گیرد.امروزه در اروپا و آمریکا حدود 200 نوع بسته بندی مختلف در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در آمریکا  در حدود 300 هزار شرکت تولید کننده و شرکتهای خدماتی در زمینه تکنولوژی نوین بسته بندی فعالیت می کنند.
 
در این کشور یک میلیون نفر در صنعت بسته بندی مشغول به کار هستند. بطور کلی 75 درصد محصولات تولید شده بسته بندی می شوند. در سالهای اخیر هزینه بسته بندی در آمریکا بالغ بر 55 میلیارد دلار شده است و تخمین زده می شود که در سالهای بعد این هزینه افزایش یابد. هزینه سالانه برای مواد اولیه بسته بندی در آلمان حدود 60 مارک می باشد.
 
 در این کشور 5 درصد از کل درآمد خالص سالانه صرف هزینه بسته بندی مواد غذایی می شود. به عبارتی هزینه سرانه مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی برای یک آلمانی هر سال در حدود 750 مارک می باشد. در این کشور به علت استفاده فراوان از مواد غذایی آماده و کنسرو شده، زباله منازل بیش از 15 میلیون تن در سال بوده که در حدود 5/5 میلیون تن آن را مواد اولیه بسته بندی تشکیل می دهد. مواد شامل 4/2 میلیون تن کاغذ و مقوا 5/1 میلیون تنشیشه 8/0 میلیون تن مواد سنتنتیک (پلاستیکی) و 5/0 میلیون تن قوطی فلزی می باشد. 
 
هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود. 
 
 
کلمات کلیدی:

بسته بندی

پروژه مالی

برآورد هزینه مالی و اقتصادی

 
 
 
فهرست مندرجات

فصل اول- چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی

 
فصل دوم- کلیات معرفی محصول
2-1 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول
2-1-1 نام و کاربرد محصول 
2-1-2 طبقه بندی محصول 
2-1-3 مشخصات فنی محصول 
2-1-4 بسته بندی محصول 

2-1-5 شماره تعرفه گمرکی 

2-1-6 استاندارد محصول 
2-2 کالاهای قابل جانشین 
2-3 بررسی بازار و قیمت فروش 
2-3-1 بررسی روند مصرف 
2-3-2 بررسی روند واردات و صادرات 
2-3-3 بررسی قیمت فروش محصول مشابه
 

 فصل سوم :مطالعات فنی

3-1 معرفی روشهای مختلف تولید 
3-2 تشریح فرآیند تولید منتخب 

3-3 بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 

3-4 تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 
3-5 برآورد میزان مصرف مواد اولیه 
3-6 دستگاهها و تجهیزات خط تولید 
3-6-1 معرفی دستگاهها و تجهیزات خط تولید 
3-6-2 نقشه استقرار ماشین آلات 
3-6-3 نقشه جریان مواد 
3-7 تجهیزات و تاسیسات عمومی 
3-7-1 آزمایشگاه 
3-7-2 تعمیرگاه 
3-7-3 تاسیسات برق 
3-7-4 تاسیسات آب 
3-7-5 تاسیسات حمل و نقل 
3-7-6 تاسیسات سوخت رسانی 
3-7-7 سایر تاسیسات              
3-8 محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز 
3-8-1 برآورد پرسنل تولیدی 
3-8-2 برآورد پرسنل غیر تولیدی 
3-9 محاسبه سطح زیربنا و مساحت مورد نیاز 
3-9-1 مساحت سالن تولید 
3-9-2 مساحت انبارها 
3-9-3 مساحت تاسیسات و تعمیرگاه 
3-9-4 مساحت آزمایشگاه 
3-9-5 مساحت ساختمانهای اداری و رفاهی و خدماتی 
3-9-6 مساحت زمین، ساختمان و محوطه سازی 
3-10 زمان بندی اجرای پروژه 
 

فصل چهارم- بررسی های مالی و اقتصادی 

4-1 اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن 

4-1-1 برنامه تولید سالیانه 
4-1-2 مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی 
4-1-3 هزینه های تامین انواع انرژی مورد نیاز 
4-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی 
4-1-5 جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش 
4-2 اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت و برآورد آن 
4-2-1 هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 
4-2-2 هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی 
4-2-3 هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی 
4-2-4 هزینه وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل 
4-2-5 هزینه لوازم و اثاثیه اداری 
4-2-6 هزینه های قبل از بهره برداری 
4-2-7 جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت 
4-3 کل سرمایه گذاری 
4-4 هزینه های تولید 
4-4-1 هزینه های ثابت 
4-4-2 هزینه تعمیر 
4-5 قیمت تمام شده محصول 
4-6 صورتهای مالی و شاخصهای اقتصادی طرح 
4-7 ارزیابی مالی و اقتصادی طرح 
ضمیمه(1)- محاسبات مالی و اقتصادی 
پیوست ها 
 

//////////////////////////////////////////

دانلود پروژه های مالی حسابداری:

دانلود پروژه مالی حسابداری مبلمان
دانلود پروژه مالی حسابداری موسیقی
دانلود پروژه مالی حسابداری شركت هدیه طلا
دانلود پروژه مالی حسابداری  اداره پست و تلگراف
دانلود پروژه مالی حسابداری شركت نوین گستر سایپا
دانلود پروژه مالی حسابداری شرکت تكنوع خاورمیانه
دانلود پروژه مالی حسابداری شرکت گسترش انفورماتیک ایران
دانلود پروژه مالی حسابداری شرکت توزیع برق همراه با ترازنامه
دانلود پروژه مالی حسابداری پروژه حسابداری مالی ایران خودرو دیزل
دانلود پروژه مالی حسابداری  كارخانه برق شهری و امور مالی در صنعت برق
دانلود پروژه مالی حسابداری امکان سنجی و برآوردهای هزینه ای صنعت بسته بندی
دانلود پروژه مالی حسابداری بررسی مالی شرکت تولیدی روغن موتور شرکت اطلس میکال 
دانلود پروژه مالی حسابداری بررسی سیستم خرید و انبارداری در شرکت ساسان
دانلود پروژه مالی حسابداری صورتهای مالی و انواع متفاوتی از روشهای حسابداری مالی و صنعتی شرکت
 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا

 

صنایع غذایی

بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن

بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن

ماکارونی
پیشینه ماکارونی
ماکارونی در ایران
فرآورده های ماکارونی
بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن
دانلود پاورپوینت ماکارونی
دانلود پاورپوینت ماکارونی در ایران
دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی
بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن

در دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی به بررسی ماکارونی در ایران و فراورده های آن می پردازیم

مشخصات فایل

تعداد صفحات 24
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی

بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن

 
 
 
مقدمه
ماکارونی یکی از گونه های پاستا است. این ماده خوراکی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید شده و پیش از خوردن جوشانده می‌شود. معنا و شکل ماکارونی در هر کشور و یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن بیشتر به گونه ای پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن بصورت میله‌ای کوتاه سوراخ‌دار یا به شکل صدف یا طرح‌های گوناگون دیگر است. در ایتالیا ماکارونی اشاره به نوعی پاستا به شکل میله‌ای سوراخ‌دار کوتاه است. به زبان انگلیسی، ماکارونی به معنای نوعی پاستای میله مانند کوتاه و سوراخ دار است، اما در بین ایتالیایی– آمریکایی‌ها در سراسر فیلادلفیا و نیویورک، ماکارونی واژه ای است که به همه گونه های «پاستا» اشاره دارد.[۲]در ایران واژه ماکارونی، هم معنا با پاستا و به صورت گسترده برای انواع اسپاگتی و ماکارونی طرح‌دار و غیره به کار می‌رود.
 
اولین کارگاه تولید ماکارونی‌سازی در ایران سال ۱۳۱۳ با نام «لوبل»، با دستگاهی ابتدایی و ساده شروع به فعالیت نمود، تولید روزانه این کارگاه که حدود ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم بود، منحصراً مورد مصرف سفارتخانه‌ها و کنسول‌گری‌های خارجی و معدود افراد ایرانی که در ارتباط با این مراکز بودند، می‌گردید. شاید به همین خاطر به ماکارونی «رشته فرنگی» نیز گفته می‌شود، در حقیقت ماکارونی در آن زمان یک فراورده غذایی فانتزی به شمار می‌آمد. واحد تولیدی «ایتا ماکارون» و سپس «پارس ماکارون» اولین واحدهای تولید ماکارونی در ایران می‌باشد. مصرف ماکارونی در نقاط مختلف ایران با توجه به تاثیرات برخی مسائل متفاوت است. به عنوان مثال در شمال ایران، نسبت به سایر مناطق تمایل به مصرف ماکارونی کمتر است. قبل از اتمام جنگ ایران و عراق، هنوز وابستگی واردات ماکارونی در کشور وجود داشت به طوریکه عمده سهم بازار ماکارونی در دست شرکت‌های خارجی بود. تا اینکه اولین کارخانه تولید ماکارونی صنعتی در سال ۱۳۷۴ در ایران آغاز به کار کرد.[۳]
 

 

کلمات کلیدی:

ماکارونی

پیشینه ماکارونی

ماکارونی در ایران

فرآورده های ماکارونی

 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه

تاریخچه ماكارونی

ماكارونی سازی در ایران

ارزش تغذیه ای محصولات ماكارونی

ارزش غذایی ماكارونی

فرآورده های ماكارونی بعنوان منبع ویتامین ها و مواد معدنی

فرآورده های ماكارونی بعنوان منبع پروتئینی

چگونگی تولید ماكارونی

مراحلی كه در تولید ماكارونی بكاربرده میشود عبارتند از : 

علت بكاربردن آرد زبر برای تهیه ماكارونی بدلائل زیر می باشد :‌

نتایج
منابع
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن

 

صنایع غذایی

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب
پاورپوینت درباره پنیر پیتزای کم چرب
دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

مشخصات فایل

تعداد صفحات 29
حجم 686 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن جهت رشته صنایع غذایی در قالب 29 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

 

پنير پيتزا ، امروزه بعنوان يکي از محصولات کاربردي مهم در صنايع غذايي مخصوصاً پيتزا محسوب مي شود.
پنير پيتزا يکي از انواع پنيرهاي پرچرب بوده که اين خصوصيت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتي مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتي کردن توليد پنيرهاي کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگيري افزايش يافته است.
رهنمودهاي رژيمي و تمايل به مصرف توليدات کم چرب ، باعث افزايش خريد مصرف کنندگان از اين پنيرها بوده است.

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
روشهاي توليد پنير پيتزاي کم چرب
روشهاي پردازشي
پنير پيتزاي کم چرب
کشت هاي آغاز گر
اثر کاهش کلسيم بر کاهش چربي پنير پيتزا
استفاده از اينولين بعنوان جايگزين چربي بر پايه کربوهيدرات
پروتئوليز
ريز ساختار پنير
منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

 

صنایع غذایی

پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوينت اندازه گیری عوامل نگهدارنده
پاورپوينت جستجو عوامل نگهدارنده
پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده
پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
پاورپوينت جستجو و اندازه گیری مواد افزودنی در شیر
پاورپوینت عوامل نگهدارنده
پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانلود پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

مشخصات فایل

تعداد صفحات 37
حجم 50 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر جهت رشته صنایع غذایی در قالب 37 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.
حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

 

بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در شير ميتوان از نيترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی ميدهد.

 

 

-محلول 1 درصد نيترات نقره
طرز عمل: در يک لوله آزمايش تقريباً يک ميلي ليتر از شير مشکوک و 3 تا 5 ميلي ليتراز يک محلول يک درصد نيترات نقرهوارد مينماييم چنانچه رنگ زرد شير مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبديل به قرمز نارنجی ميشود. برای تشخيص بهتر رنگ ميتوان از يک لوله آزمايش حاوی شير معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

 

 

فهرست مطالب
تعريف
جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس
معرفهای لازم برای آزمايش
دقت آزمايش
معرفهای لازم برای آزمايش
طرز عمل
نتيجه گيری
جستجوی فرمل
اصول آزمايش
معرفهای لازم
طرز عمل
دقت آزمايش
جستجوی آب اکسيژنه
معرفهای لازم
دقت آزمايش
جستجوی اسيدبوريک(وبوراتها)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوينت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر