تغذیه

پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود

پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود

دانلود پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود
پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود و آموزش آن
پاورپوینت چگونگی روش تحقیق رودخانه جاجرود
پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود

پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود

مشخصات فایل

تعداد صفحات 95
حجم 4560 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تغذیه

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود جهت رشته گوناگون در قالب 95 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

?کاربرد تکنیکهای تشخیص الگو در ارزیابی تغییرات زمانی و مکانی کیفیت رودخانه?مطالعه موردی : رودخانه جاجرود 

 

فهرست : 
مقدمه و اهمیت مطالعه

اهداف تحقیق

مروری بر تحقیقات

شناخت حوزه

انتخاب آنالیز چند متغیره

آنالیز خوشه ای

آنالیز مولفه های اصلی

بررسی تغییرات زمانی و مکانی کیفیت آب

کاربرد تکنیکهای آماری تحلیل چند متغیره

در ارزیابی کیفیت آب رودخانه

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت روش تحقیق رودخانه جاجرود

 

تغذیه

پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها

پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها

پاورپوینت خصوصيات كپک ها
پاورپوینت انواع كپک ها
پاورپوینت فيزيولوژيكی كپک ها
پاورپوینت فيزيولوژيكی كپک
پاورپوینت كپک ها
پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها

دانلود پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها

مشخصات فایل

تعداد صفحات 37
حجم 668 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تغذیه

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها جهت رشته ی تغذیه در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

بطوركلی غالب كپكها در مقايسه با مخمرها و باكتری ها به رطوبت كمتری نياز دارند. غالب كپک ها مزوفيل هستند . درجه حرارت اپتيمم براي غالب كپكها 30 – 25 درجه سانتيگراد . بعضی در 37 – 35 يا بالاتر نيز رشد ميكنند. تعدادی سرمادوست هستند . بعضی به آهستگی در درجه حرارت زير انجماد رشد ميكنند. رشد در 5- تا 10- گزارش شده است . تعدادی هم گرما دوست هستند

 

 

 

فهرست مطالب

خصوصيات فيزيولوژيكی كپكها

کپک های مهم در مواد غذایی

رده فيكوميستها Phycomycetes

رده آسكوميستها Ascomycetes

رده دوتروميستها

مخمرهای مهم در مواد غذائی

مخمر ها

رده آسكوميست ها

رده دوتروميست ها

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها

 

تغذیه

پاورپوینت بررسی راهنمای عملی مقابله با اختلال خوردن

پاورپوینت بررسی راهنمای عملی مقابله با اختلال خوردن

پاورپوینت اختلال خوردن
دانلود پاورپوینت اختلال خوردن
پاورپوینت درباره اختلال خوردن
پاورپوینت بررسی راهنمای عملی مقابله با اختلال خوردن

دانلود پاورپوینت بررسی راهنمای عملی مقابله با اختلال خوردن

مشخصات فایل

تعداد صفحات 23
حجم 2513 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تغذیه

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت بررسی راهنمای عملی مقابله با اختلال خوردن جهت رشته تغذیه در قالب 23 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

اختلال خوردن با پرخوری یا کم خوری ساده تفاوت بارزی دارد و بنابراین نمی توان این دو را یکی تصور کرد. اختلال خوردن به لحاظ تعاریف رفتاری شامل موارد زیر می باشد: مصرف سریع غذا به میزان زیاد و به طور مداوم – وادار ساختن خود به استفراغ و یا استفاده ی بی- مورد از داروهای ملین به خاطر ترس از افزایش وزن – از دست دادن افراطی وزن همراه با امتناع از نگهداری وزن در حداقل سلامتی (و در خانم ها با فقدان قاعدگی همراه می باشد).

 

 

 

فهرست مطالب
راه های مقابله
گام نخست
گام دوم شناسایی تصویر ذهنی
گام سوم کمک به خود
در خصوص رفتار و عادات غذایی خود، افکار و احساسات خود را روزانه ثبت کنید. 
همین مسئله را در مورد دریافت غذا (جذب آن) و اندازه ی بدن نیز بکار گیرید. 
افکار غیر منطقی خود را شناسایی و کمال گرایی خود را تعدیل کنید. بپذیرید که هر بدنی نقص دارد و عیب داشتن یک مسئله ی انسانی است.
ویژگی های مثبت خود را مدنظر قرار داده و آنها را تقویت کنید.
جرأت خود را برای کاوش در کشمکش- های درونی و مشکلات عاطفی خود افزایش داده و ببینید چه ترس ها یا مشکلاتی را با خوردن می خواهید بپوشانید.
برای خودتان یک رژیم غذایی مناسب تدارک ببینید. بهتر است این کار را با یک متخصص رژیم غذایی انجام داده و   نتیجه ی آن را ثبت نمایید.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-پاورپوینت بررسی راهنمای عملی مقابله با اختلال خوردن

 

تغذیه

غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی

غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی

ماکارونی غنی شده
غنی سازی ماکارونی
تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان
دانلود پایان نامه ماکارونی
غنی‌سازی مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی
دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی
دانلود پایان نامه ماکارونی غنی شده
غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی

در دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی به بررسی غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی می پردازیم

مشخصات فایل

تعداد صفحات 102
حجم 8 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی تغذیه

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

غنی سازی ماکارونی

 

 
 
چکیده:
ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و … است.
آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

 
 
 
مقدمه
پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره… کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.
 
در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده(پیشگفتار) 1
مقدمه 2

تاریخچه ماکارونی در جهان 4

تاریخچه ماکارونی در ایران 7

انواع ماکارونی 9
 

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا 11
2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21
4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26
 

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات 29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف  30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32
3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34
4-1-2 گندم دوروم 35
5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37
2-2 سمولینا 40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47
3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51
4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52
 

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید 54
1-1-3 روش غیرپیوسته 54
2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57
2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59
1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61
2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62
3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63
4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64
5-2-3 دستگاه اسپریدر 65
6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66
3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72
 
فصل چهارم 
1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73
2-4 پیشنهادات 75
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی

 

تغذیه

دانلود پاورپوینت گیاهخواری

دانلود پاورپوینت گیاهخواری

پاورپوینت خام گیاهخواری
دانلود پاورپوینت درباره گیاهخواری
دانلود پاورپوینت گیاهخواری

دانلود پاورپوینت گیاهخواری

مشخصات فایل

تعداد صفحات 78
حجم 5520 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تغذیه

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت گیاهخواری جهت رشته تغذیه در 78 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

گیاه‌خواری یا سبزی‌خواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی مانند شیر، فراورده لبنی، تخم‌مرغ و عسل که خاستگاه جانوری دارند نیز بشود. چندین نوع گیاه‌خواری وجود دارد که بسته به نوع آن، جهت‌گیری گیاه‌خواران در برابر حیوانات دامی و فراورده‌های دامی متفاوت است. عده‌ای از گیاه‌خواران در کنار نخوردن یا کمتر خوردن فراورده‌های جانوری با آزار و کشتار آن‌ها نیز مخالفند.  

 

 

 

فهرست مطالب:
تعریف گیاهخواری
چه کسانی گیاه خوار اند؟
چرا گیاهخواری
و..

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود فایل-دانلود پاورپوینت گیاهخواری